VAAS
Vaasen Advies & Automatisering Services
   
   
Services voor de particulier m.b.t. E-M straling


Op het gebied van deze service worden, na verwijzing van een natuurarts en/of osteopaat bij constatering van Elektro-Magnetische (EM) belasting op uw gezondheid, ter plaatse bij u thuis EM-metingen verricht en advies gegeven omtrent technische oplossingen.
Het technische gebied met betrekking tot E-M straling valt onder bouwfysiologisch advies.
Het adviesbureau VAAS kan u hierbij van goede dienst zijn middels ondersteuning ter plaatse.
Bij de ondersteuning wordt bij u thuis:
 - gemeten welke E-M straling aanwezig is met behulp van stralings meters;
 - tijdens de meting advies gegeven hoe het probleem kan worden opgelost;
 - indien noodzakelijk een onderzoeksrapport opgesteld;
 - door persoonlijke advisering wordt uw privacy gewaarborgd.


Gezond leven
Niet alleen gezonde voeding zorgt voor een gezond leven. Ook uw omgeving (vrij van electrosmog) draagt bij aan een natuurlijk herstel en juiste balans voor uw lichaam. Vooral plaatsen waar u zich langdurig in rusttoestand bevindt, dienen schoon te zijn van electrosmog.

Electrosmog
Steeds meer gebruik van de vele elektrische apparatuur en bijzondere verlichting zorgt voor een grotere electrosmog vervuiling in uw woning. Deze apparatuur kan zorgen voor electro- en magnetische straling en is van grote invloed op het natuurlijke herstel in uw lichaam. Het menselijke zenuwsysteem wordt hierdoor verstoord en kan niet meer natuurlijk reageren. Bij consultatie aan uw natuurarts en/of osteopaat kan worden geconstateerd dat u een blokkade voor natuurlijk herstel heeft, veroorzaakt door electro- en/of magnetische straling. Veel voorkomende klachten daarbij zijn slapeloosheid, weinig energie, vermoeidheid, hoofdpijn enz.


Stralingsbronnen
In uw omgeving kunnen zich vele bronnen bevinden. Denk bijvoorbeeld aan netadapters voor o.a. digitale wekkers, laagspanning halogeen nachtlampjes, batterijladers, basisstation voor de draadloze DECT-telefoon en oplaadstation, PC-monitor en printer, verder aan verlichting met pendellampen, schemerlampen, (omvormers in) TL-verlichting en spaarlampen, verlengsnoeren, elektrische dekens, cv-installaties, metalen bedframes en vele andere mogelijkheden welke in uw slaapkamer kunnen voorkomen.
De bronnen bestaan uit LaagFrequente en HoogFrequente electrische en electromagnetische velden van elektrische apparatuur, telefoon en GSM-masten, DECT-telefoon basisstation, TV-zendmaststraling, radarstraling, straling van bovengrondse hoogspanningsleidingen en verdeelstations, lekstromen van elektrische treinen enz.


Een onderzoek duurt ca. 1 - 2uur bij meting van slaapplaats en rustplaats in uw woning incl. adviezen en voorstellen voor veranderingen.

VERBETER UW GEZONDHEID DOOR STRALINGSVRIJ WONEN EN SLAPEN!
Geef uw lichaam de mogelijkheid van herstel door vermijden van langdurige elektro-magnetische straling.Voor meer gedetaileerde informatie ga naar de andere website " vaas advies"


"Uw gezondheid speelt een belangrijke rol bij deze advisering!."


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website sturen aan vaas@vaasen.eu
Copyright © 2006 VAAS, Vaasen Advies & Automatisering Services; K.v.K nr 55570615
Laatst bijgewerkt op 25 juli 2015